Terima kasih kerana sudi jengok saya

Thursday, February 10, 2011

doorgift & cenderahati

Doorgift cheese tart ni sesuai untuk semua majlis...


Untuk majlis pertunangan order by kakak kat opis saya...sbb order last minit so tak banyak la bleh saya hasilkan

 
Ini plak order by kawan opis juga..untuk birthday gift..


 Bekas kedap udara


 Nice kan..kalau tak nice pun saya tetap nak kata nice juga..heheheh..jgn marah no..


 bajet pack


 doofgift untuk birthday party..order by member husband..


Close up sikit..


Kotak2 tersedia untuk diisi..

2 comments:

  1. mcm ne nk order ni kalau num fon ape pon xde..hehe

    ReplyDelete
  2. ha kan...maklum la dlm pembikinan blum habis lg pun..

    ReplyDelete