Terima kasih kerana sudi jengok saya

Thursday, April 7, 2011

Terima Kasih "Daun Keladi"

Salam Khamis yang indah...Jutaan ribuan terima kasih kepada customer yang tak jemu2 mengorder tart dari saya..Hati saya berbunga bila mana customer2 membuat REPEAT order..Ini menunjukkan CITARASA saya kena pada tekak customer..Hanya customer saja yang dapat menilai citarasa tersebut...



Smlm saya siapkan order dari Staff USIMA Alor Star...ini kali ketiga staff USIMA menempah tart dari saya..tp kali nih order dibuat secara beramai-ramai..Seribu penghargaan buat teman baik saya FAIZAH a.k.a ACIK yang mana merupakan staff disitu juga dan dialah yang tolong saya membuat promosi tart di opisnya....Lepas nih jgn serik tau order dr saya...

Diselitkan juga gambar tart untuk kawan saya nih yang dok tgu hari nak bersalin..saya tak pasti dia dah bersalin atau tidak hari nih..sbb janji nak bg tart nih lpas waktu opis...hari nih tak nampak lg pun dia On9 kat fb..entah2 dah bersalin...tak dan nak mkn...kalau dah bersalin mmg tak da rezeki la dia nak merasa tart saya...kalau bukan rezeki dia sapa pulak nak jd rezeki pada tart nih..kalau nak sila angkat tangan buat sole2 mcm UCOP WELca..hehehhe..BOLEH?


10 pcs ja..dia nak rasa dua tiga bj ja beda lpas ngidam..tp tak pa saya bg lbih...

4 comments:

  1. hohoho..alhmdulillah rezeki rezeki :-)

    ReplyDelete
  2. besar tart ni brp inci besarnya, burppp.. teringin nak buat tart bsr cenggini.. msti lagi sodappp

    ReplyDelete